(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumatyöntekijä 1.-2.10.2013 Finlandia -talolle

Rekrytoimme vuosittain noin 10 000 ammattilaista toimisto-, IT-, logistiikka-, teollisuus-, rakennus- sekä sosiaali- ja terveystoimialojen tehtäviin niin määräaikaisiin kuin vakituisiinkin työsuhteisiin. Olemme 50 suurimman työllistäjän joukossa Suomessa. Tämä tarkoittaa sinulle monipuolisia työmahdollisuuksia, kun Suomen suurimmat yritykset luottavat rekrytoinnissaan Baronan asiantuntemukseen.

Barona on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisätietoa auktorisoinnista www.hpl.fi.

Etsitkö lisätienestejä esimerkiksi opiskelujen oheen? Hallitsetko vaihtuvat tilanteet asiakaspalvelun laadusta tinkimättä?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tapahtuma-avustajia messutapahtumaan Helsingin Finlandia -talolle, joka järjestetään 1.-2.10.2013 klo 7-18 välisenä aikana.

Messutapahtuma on yrityksille suunnattu asiantuntijatapahtuma, jolloin myös sinun tulee antaa yrityksestä laadukas ja asiantunteva mielikuva. Tapahtumassa työasunasi on siis tumma puku ja huulilla hymy tiukassakin tilanteessa. Tapahtumassa tehtäväsi voi olla asiakkaiden opastaminen, narikka, koodaus tai salissa puhujien avustaminen.

Tehtävissä menestyminen edellyttää:
- asiakaspalveluasennetta
- nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä
- ripeyttä
- luotettavuutta
- kielitaitoa, erityisesti englanti on etusi

Haethan tehtävään heti!